Hotel inspiratie : Hotel Paradiso art, Ibiza

Hotel inspiratie : Hotel Paradiso art, Ibiza

Omdat wij onze inspiratie vooral opdoen tijdens onze reizen nemen wij jullie mee op reis naar de mooiste art en designhotels in Europa.

Deze keer nemen wij jullie mee naar Hotel Paradiso Art op Ibiza. Dit  viersterrenhotel hotel is er zeker een voor op je bucketlist!

Het hotel zelf is een meesterwerk van moderne architectuur, met levendige kleuren en uitdagende vormen. Dit bijzondere hotel ligt aan de westkust van het eiland in de baai van de badplaats San Antonio. Vanaf het hotel liggen de mooiste stranden, zoals Cala Bassa en Platges de Comte, binnen handbereik. Net als het centrum van de gezellige badplaats San Antonio. Dit oorspronkelijke vissersdorpje ligt op ongeveer 4 kilometer afstand en is zeker een bezoek waard. Je vindt er een oud centrum, een moderne boulevard en een geweldige haven.

Toch hoef je voor een heerlijke vakantie Hotel Paradiso Ibiza Art zeker niet te verlaten. Dit waanzinnige hotel is splinternieuw en ingericht in een jaren 70 stijl. Wanneer je binnen loopt word je overweldigd door de kleur roze. Neem een duik in het roze zwembad, geniet van de zon op het roze zonneterras of haal een drankje bij de roze poolbar. Het is zeker geen standaard hotel! Het beschikt onder andere over een kunstgalerie, een kledingwinkel en zelfs een tattoostudio.

Het spektakel begint pas als je de deuren opent naar de kamers en suites van het hotel. Elke ruimte is doordrenkt van creativiteit en individualiteit, ontworpen door gerenommeerde lokale en internationale kunstenaars. Van levendige muurschilderingen tot prachtige beelden, elke kamer is een kunstwerk op zich, waardoor gasten worden ondergedompeld in een wereld van schoonheid en verbeelding.

Of je nu een liefhebber van kunst bent, een reiziger op zoek naar inspiratie of gewoon op zoek bent naar een unieke vakantie ervaring, het Art Hotel Paradiso verwelkomt je met open armen. Hier, tussen de kleuren en de creativiteit, vind je een plek waar elk moment een nieuw avontuur is en elke herinnering een kunstwerk op zich is. Vanaf € 289,00 mag je al genieten in dit unieke hotel. Laat je verbeelding de vrije loop en ontdek het Art Hotel Paradiso op Ibiza.

Wij vinden het altijd leuk wanneer jij jouw ervaring met ons deelt.

Enjoy.

Liefs,
Interior Clubhouse
Terug naar blog